Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.98 secunde)
Dupa ce si-a vazut interesele deconspirate din bunavointa unor "buni" colegi de partid - dar pe care s-a incapatanat sa nu ii faca publici, desi a recunoscut ca ii banuieste, Adrian Nastase a sustinut ieri o conferinta de presa (de fapt, o declaratie de presa) prin care a incercat sa justifice mostenirea de la matusa Tamara.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: ... Are loc intilnirea ministrilor Afacerilor Externe din tarile membre ale Comunitatii Economice Europene care dau publicitatii urmatoarea declaratie: ... sau Stima noastra si mandria, CeausescuRomania!, Ceausescu, sperand in obtinerea adeziunii populatiei fata de politica sa.
In acest sens, Dan Ioan Popescu a declarat ieri ca, desi decisese sa renunte total la activitatea politica, a venit in PC pentru a crea o echipa si pentru a ridica "acea pleiada de politicieni de care Romania are nevoie".
Respectivii parlamentari au remis joi publicitatii o declaratie politica favorabila presedintelui, in care au afirmat ca il sustin pe presedintele Traian Basescu, depasind votul pe care l-au dat in Parlament la suspendarea sa din functie si recunosc ca au gresit intrand in jocul altor interese.
Practic a venit astazi aici sa faca o declaratie politica pe care putea sa o faca in orice alta parte, de preferat la sediul PD-L.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu a citit in plenul Camerei Deputatilor o falsa declaratie politica pentru a atrage atentia asupra scaderii rolului parlamentului.
Intr-o declaratie politica sustinuta in plenul Parlamentului, deputata liberala Cristina Pocora pledeaza contra prezentei violentei verbale si fizice in programele destinate copiilor.
Senatorul PSD Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Licenta portocalie de amputari en-gros expira", pe care o puteti citi in continuare. 'Vorbeam saptamana trecuta intr-o declaratie politica despre faptul ca actualii guvernanti reduc veniturile romanilor pana la infometare.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena: ... In asteptarea unui raspuns, voi sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu aceasta declaratie politica.'
Senatorul Radu-Catalin Mardare a sustinut o declaratie politica intitulata:
Bogdan Tiberiu Iacob) Deputatul PSD si, totodata, presedintele organizatiei judetene Calarasi, Oana Niculescu Mizil, socheaza lumea politica printr-o declaratie care pune zdravan sub semnul intrebarii criteriile de promovare in partid.
Presedintele Senatului si personalitate politica marcanta a opozitiei parlamentare, fost contracandidat al lui Traian Basescu in cursa pentru Cotroceni. Prin aceasata declaratie, solul lui Hussein Barak Obama la curtea lui Traian Basescu a adus o veste pentru care cel ofensat ar fi trebuit sa-i ceara capul.
Senatorul Constantin Tamaga a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La 1 iulie 1993, Comisia politica a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei a avizat favorabil aderarea Romaniei la forul continental, iar la 2 septembrie acelasi an, un aviz favorabil a fost emis si de Comisia Juridica a Drepturilor Omului.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Cand discipolul isi intrece maestrul".
O declaratie politica facuta in parlament zilele trecute de vicepresedintele Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, (considerat una dintre portavocile neoficiale ale serviciului amintit), si intitulata "Dezinformari si raspunderi penale prezidentiale", ar putea devoala planul secret al opozitiei de a se debarasa definitiv de Traian Basescu, intr-un viitor nu foarte indepartat, fara ca acesta sa se poata proteja prin mijloacele puse la indemina de guvernarea PDL.
Senatorul VALER MARIAN a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Fiindca nu este la prima declaratie de acest fel, ar trebui sa i se mai reteze din fumuri (si chiar din mustata) acestui Kover, inclusiv prin declararea sa ca persona non grata in Romania.
Incalificabila declaratie a doamnei Reding (Autor: ... Exact in acel moment mi-a cazut sub ochi o noua declaratie a Vicepresedintelui Comisiei Europene si Comisarului european pentru justitie, Viviane Reding.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, intitulata "Pentru un sector sustenabil al economiei sociale", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ',,Inghititorul" de sisteme', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata:
google-analytics.com